نان‌های سنتی زینت بخش سفره‌های افطار هرمزگانی‌ها

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری هرمزگان گفت: تا کنون ۴۰ نوع نان سنتی در هرمزگان شناسایی شده است.
به گزارش پیام هرمزگان به نقل خبرگزاری صداوسیما خلیج فارس؛ عباس نوروزی افزود: نان شَل شَلو، تُموشی، چَمچَمو و کُلوکُو ازجمله این نان هاست.
وی گفت: مهارت پخت نان سنتی هرمزگان با شماره ۳۱۳ و نان توموشی در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
وی افزود: با توجه به یافته‌های باستان شناسی و کشف تنوره‌های باستانی پخت نان در رودان، قدمت پخت نان در هرمزگان به ۵ هزار سال پیش بر می‌گردد.
این نان‌های سنتی در ماه مبارک رمضان زینت بخش سفره‌های افطار روزه دارن هرمزگانی است.

بیشتربخوانید:شناسایی ۲۰ نوع نان سنتی در هرمزگان
فرح امیری زاده کارشناس تغذیه نیز گفت: نان‌های سنتی هرمزگان به علت داشتن تخم مرغ، پنیر، روغن و سس ماهی (مهیاوه)، سرشار از انواع ویتامین ها، کلسیم و پروتئین است.