دیدار سرپرست مجتمع ایزوایکو با نماینده مجلس خبرگان رهبری استان هرمزگان

در ادامه دیدارهای تخصصی با مسئولان حوزه تولید و صنعت، مهندس سعید جعفری، سرپرست مجتمع کشتی‌سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو)، با حضور در دفتر حضرت آیت‌الله دکتر محسن ابراهیمی، نماینده مردم استان هرمزگان در مجلس خبرگان رهبری، به گفت‌وگو درباره ظرفیت‌ها، چالش‌ها و فرصت‌های پیش روی این مجموعه عظیم صنعتی پرداخت.

به گزارش پیام هرمزگان به نقل از مرکز ارتباطات و امور بین الملل ایزوایکو در این دیدار، مهندس جعفری با ارائه گزارشی از سوابق و توانمندی‌های ایزوایکو، تصریح کرد که این مجتمع به عنوان بزرگ‌ترین زیرساخت دریایی کشور، توان ساخت و تعمیر انواع کشتی‌های کوچک، متوسط و غول‌پیکر، از جمله نفتکش‌های ۳۲۰ هزار تنی و سکوهای نفتی دریایی را داراست. وی با اشاره به حضور هم‌زمان دو نفتکش ۱۲۰ هزار تنی در حال تعمیر در این مجموعه، خواستار توجه جدی به توان داخلی کشور در حوزه صنایع دریایی شد.

 

مهندس جعفری سرپرست ایزوایکو، یکی از موانع اصلی در مسیر توسعه این صنعت را عدم حمایت کافی نهادهای دولتی و عمومی از ظرفیت‌های داخلی دانست و تأکید کرد: «در شرایطی که شرکت‌های خارجی برای سال‌ها ظرفیت خالی ندارند، و در حالی که ما تجربه ساخت و تعمیر کشتی‌های بزرگ را داریم، بسیاری از سفارش‌ها همچنان به خارج از کشور واگذار می‌شود. این در حالی است که ما توان انجام این پروژه‌ها را داریم و سابقه‌مان نیز آن را ثابت کرده است.»

حضرت آیت‌الله دکتر ابراهیمی نیز در این دیدار، با تبریک حلول سال نو و آرزوی موفقیت برای مدیران مجموعه ایزوایکو، صنایع دریایی را یکی از ارکان اقتصاد مقاومتی و توسعه پایدار کشور دانستند. ایشان با اشاره به منویات رهبر معظم انقلاب درباره لزوم توجه ویژه به ظرفیت‌های دریاپایه، از آمادگی خود برای پیگیری مطالبات این صنعت راهبردی در سطح ملی خبر دادند.

نماینده مجلس خبرگان رهبری همچنین خواستار تدوین و ارسال پیشنهادهای عملیاتی از سوی ایزوایکو جهت ارائه به نهادهای مرتبط شد و تأکید کرد: «وظیفه ما حمایت از تولید و اشتغال در چارچوب اهداف کلان نظام است و با همکاری و هم‌افزایی بین نهادها می‌توان بسیاری از موانع موجود را از پیش رو برداشت.»

 

این دیدار در فضایی صمیمی و تخصصی برگزار شد و محور گفت‌وگوها بر ارتقاء جایگاه ایزوایکو در زنجیره تأمین ملی و افزایش سهم آن از پروژه‌های دریایی کشور متمرکز بود.